A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a társ szakmai szervezetekkel
– a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara,
a Penta Akadémia Alapítvány, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara,
a Magyar Közgazdasági Társaság és a PENTA UNIÓ Zrt. – együtt
2022. április 28-29-én (csütörtök-péntek) rendezi meg a hagyományos
XIV. Pécsi Pénzügyi Napokat
a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

A három plenáris ülés és az öt szekcióülés témáit és előadóit a mellékelt program tartalmazza.

Két koronavírusos év után újra személyes találkozásra ad lehetőséget a XIV. Pécsi Pénzügyi Napok. A Covid, a háború, az infláció jelentősen átalakította, alakítja a gazdasági környezetünket, nagy hatással lesz a pénzügyi-számviteli szakma minden területére. A következő időszakban várható gazdaságpolitikai intézkedések vízióját, valamint a lehetséges alkalmazkodási stratégiákat szeretnénk megismerni a szakma kiváló előadói segítségével.  A rendezvény hibrid megoldása lehetővé teszi, hogy a fizikai jelenlét szűkös keresztmetszetét feloldva a résztvevők számára online formában kreditpont gyűjtési lehetőséget biztosítunk egy rendkívül izgalmas témakörben.

A XIV. Pécsi Pénzügyi Napok kiemelt célja, hogy a MOKLASZ tagok részére a gyorsan változó jogi környezetben „házhoz hozza” szaktudást, a legújabb információkat. Segítsen szakmai kapcsolat rendszert kiépíteni, feléleszteni, kommunikációs- és érdekérvényesítési lehetőséget teremtve úgy, hogy még kreditpont-gyűjtési lehetőséget is biztosít. A résztvevők lehetőséget kapnak a gyakorlati kérdések megválaszolása mellett a legújabb kutatási eredményekbe való betekintésre is.

A szakmai programon való részvétel, a fogadócsomag, az előadások közötti frissítő és kávé a 2022. évi tagdíjat befizetett MOKLASZ tagok számára ingyenes.

A szakmai munkába építve, csütörtök este a hagyományos Tettyei zenés-táncos „Covid felejtő bálon” mutathatják be az okleveles adószakértők és a rendezvény előadói, résztvevői, hogy nem csak a szakmai kérdésekben profik.

A konferenciát követő, kihagyhatatlannak tűnő kísérő program keretében fakultatív csapatépítő találkozóra (családdal együtt is!) invitálunk! 2022. április 29 – május 1. között stressz mentes kikapcsolódásra (korlátozott számban) nyílik lehetőség a négy csillagos bikali Puchner Kastélyszállóban. A programhoz kapcsolódóan kerekasztal beszélgetés során a választásokat követően valószínűsíthető adóváltozásokat tekintjük át.

Részletekhez, jelentkezéshez kattints ide

Jelentkezésnél szíveskedj a megjegyzés rovatba feltüntetni a következőket: MOKLASZ tag, valamint a kísérő program (amelyen részt kívánsz venni) megnevezését és a résztvevők számát.

A rendező szervek nevében tisztelettel meghívlak Téged és partneredet a XIV. Pécsi Pénzügyi Napokra és a rendezvényt kísérő programokra.

A személyes találkozás reményében, üdvözlettel:

Dr. Herich György
Elnök
Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete