Hírek

A MOKLASZ híreit, eseményeinek beszámolóit itt tekintheti meg:

 • március 31, 2021

  Adó 1%

  Bár a mindennapjainkat még mindig a koronavírus járvány határozza meg, nem szabad elfeledkezni arról , hogy közeledik a személyi jövedelemadó bevallás és a hozzá kapcsolódó 1%-os felajánlások benyújtásának határideje.

  Tovább
 • szeptember 3, 2020

  Az I. Okleveles Adószakértők Napja

  Tisztelt MOKLASZ Tagok! Kedves Kollégák! 2020. augusztus 26-án Paradigmaváltás a nemzetközi adózásban címmel rendeztük meg Budapesten – a MOKLASZ Székházában – az I. Okleveles Adószakértők Napját.

  Tovább
 • június 25, 2020

  Az adópolitika válasza a Covid-19 gazdasági válságra – ETAF Webinárium

  Tisztelt MOKLASZ Tagok! Kedves Kollégák! 2020. június 30-án digitálisan közvetíti az European Tax Adviser Federation (ETAF) “The role of tax policy, in response to the Covid-19 economic crisis.”

  Tovább
 • március 24, 2020

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének szakmai javaslatai a koronavírus okán kialakult helyzet következményeinek mérséklésére

  Tovább
 • március 24, 2020

  Rendezvények felfüggesztése a koronavírus miatt

  Tisztelt MOKLASZ Tagok! Kedves Tagtársak! A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének Elnöksége a tagság egészségének megőrzése érdekében érzett felelősségérzettől indítatva, a koronavírus-járványra, illetve az ezzel kapcsolatos kormányzati döntésekre való tekintettel – az Egyesület valamennyi szakmai rendezvényét – beleértve a meghirdetett Taggyűlését – határozatlan ideig elhalasztja.

  Tovább
 • február 21, 2020

  Adó 1%

  Néhány éve a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete is jogosult fogadni az 1%-os felajánlásokat.

  Tovább
 • február 21, 2020

  Adótanácskozás – 2020. január 31.

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete is meghívottként részt vett a Pénzügyminisztérium által szervezett 3. Adótanácskozáson. Két fő témakör volt:

  Tovább