Hírek

A MOKLASZ híreit, eseményeinek beszámolóit itt tekintheti meg:

 • szeptember 1, 2021

  MOKLASZ Tisztújító Közgyűlés 2021.

  Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete. Sok fiatal okleveles adószakértő került be az Egyesület vezetésébe!

  Tovább
 • július 16, 2021

  MOKLASZ Sound 2021. – beszámoló

  A tavalyi év kényszerű kihagyása után nagy várakozás előzte meg az idei MOKLASZ SOUND találkozót. Még a járvány is visszakozót fújt, – nem beszélve a Balaton Soundról, hogy korlátoktól mentesen élvezhessük újra az együttlétet, a régi és új tagokkal való találkozást.

  Tovább
 • március 31, 2021

  Adó 1%

  Bár a mindennapjainkat még mindig a koronavírus járvány határozza meg, nem szabad elfeledkezni arról , hogy közeledik a személyi jövedelemadó bevallás és a hozzá kapcsolódó 1%-os felajánlások benyújtásának határideje.

  Tovább
 • szeptember 3, 2020

  Az I. Okleveles Adószakértők Napja

  Tisztelt MOKLASZ Tagok! Kedves Kollégák! 2020. augusztus 26-án Paradigmaváltás a nemzetközi adózásban címmel rendeztük meg Budapesten – a MOKLASZ Székházában – az I. Okleveles Adószakértők Napját.

  Tovább
 • június 25, 2020

  Az adópolitika válasza a Covid-19 gazdasági válságra – ETAF Webinárium

  Tisztelt MOKLASZ Tagok! Kedves Kollégák! 2020. június 30-án digitálisan közvetíti az European Tax Adviser Federation (ETAF) “The role of tax policy, in response to the Covid-19 economic crisis.”

  Tovább
 • március 24, 2020

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének szakmai javaslatai a koronavírus okán kialakult helyzet következményeinek mérséklésére

  Tovább
 • március 24, 2020

  Rendezvények felfüggesztése a koronavírus miatt

  Tisztelt MOKLASZ Tagok! Kedves Tagtársak! A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének Elnöksége a tagság egészségének megőrzése érdekében érzett felelősségérzettől indítatva, a koronavírus-járványra, illetve az ezzel kapcsolatos kormányzati döntésekre való tekintettel – az Egyesület valamennyi szakmai rendezvényét – beleértve a meghirdetett Taggyűlését – határozatlan ideig elhalasztja.

  Tovább