Hírek

A MOKLASZ híreit, eseményeinek beszámolóit itt tekintheti meg:

 • március 7, 2023

  Közgyűlés – 2023. március 22. (szerda)

  MEGHÍVÓ a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közgyűlésére (taggyűlésére)

  Tovább
 • augusztus 24, 2022

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetekkel közös rendezésben, 8 ország részvételével 23 előadót vonultat fel, hogy napjaink legizgalmasabb nemzetközi és hazai adózási témáit minél teljeskörűbben megismertethesse a résztvevőkkel.

  Tovább
 • augusztus 19, 2022

  Hogyan tovább a KATA után?

  2022. július 18. napján jelent meg a híradásokban az információ, mely szerint Novák Katalin köztársasági elnök asszony aláírta a KATA-ról szóló törvénymódosítást.

  Tovább
 • április 5, 2022

  Közgyűlés – 2022. április 29. (péntek)

  MEGHÍVÓ a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közgyűlésére (taggyűlésére) Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete Elnöksége közgyűlést (taggyűlést) hív össze

  Tovább
 • április 1, 2022

  Az ETAF tagországok hatályos adóelkerülés elleni szabályai, rendelkezései

  A tagszervezetek (Ausztria, Belgium, Franciaország, Magyarország, Németország, Románia) 2022 februárban 4 kérdésre adott válaszban gyűjtötték össze az adóelkerüléssel kapcsolatos legfontosabb anyagi és eljárási rendelkezéseket, kitérve az agresszív adótervezés fogalmára, annak megakadályozására tett lépésekre és szankciókra.

  Tovább
 • március 30, 2022

  XIV. Pécsi Pénzügyi Napok

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a társ szakmai szervezetekkel – a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Penta Akadémia Alapítvány, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Közgazdasági Társaság és a PENTA UNIÓ Zrt. – együtt 2022. április 28-29-én (csütörtök-péntek) rendezi meg a hagyományos XIV. Pécsi Pénzügyi Napokat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

  Tovább