Hírek

A MOKLASZ híreit, eseményeinek beszámolóit itt tekintheti meg:

 • május 9, 2024

  Mélyrepülés az adóvilág újdonságaiba >> XVIII. Nemzetközi Adókonferencia

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ) a partner szakmai szervezetekkel közös szervezésben, a NAV támogatásával, immár tizennyolcadik alkalommal szervezi AZ ADÓVILÁG ÚJDONSÁGA címmel az Adózás Európában – XVIII. Nemzetközi Adókonferenciát.

  Tovább
 • április 29, 2024

  Minősített ÁFA szakértői képzés – ELFOGYTAK A HELYEK

  A mai napon kezdetét vette új, Minősített ÁFA szakértői képzésünk. A tanfolyam célja – a gyakorlati igényeket felismerve – az adótanácsadó szakma specializálódásának elősegítése. Az első speciális képzés témaköréül nem véletlenül választottuk az áfát, hiszen ez az adózás egyik legjelentősebb, legbonyolultabb területe.

  Tovább
 • április 22, 2024

  MOKLASZ siker Brüsszelben

  Örömmel adjuk hírül, hogy Rabb Andreát (MOKLASZ nemzetközi alelnöke) az ETAF(European Tax Adviser Federation) nemzetközi szervezet elnökségi tagjai közé újraválasztották a 2024. április 17-i közgyűlésén egyhangú szavazással, amihez szívből gratulálunk neki!

  Tovább
 • április 19, 2024

  Minősített ÁFA szakértői képzés

  Tisztelt Kollegák! A nemzetközi és hazai egyértelmű folyamatokat elemezve, a szakma specializálódásának gyakorlati igényét felismerve a PENTA UNIÓ Zrt. és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ) a szakmai tanácsadó szervezetek képviselőivel (EY, Híd Consulting, LeitnerLeitner, NAV, PM, PWC, RSM) együtt vállalta és elindítja az adótanácsadó szakma specializálódását elősegítő képzési programjait.

  Tovább
 • április 15, 2024

  XVI. Pécsi Pénzügyi Napok

  Lezajlott a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok, ahol ez alkalommal is az ország pénzügyi – számviteli szakemberei gyűltek össze, hogy megvitassák a legaktuálisabb kérdéseket, mind a fiskális -, mind a monetáris politika területéről. A rendezvényen 10 szekció és 2 plenáris ülés során több mint 60 előadó osztotta meg tudását és a kutatási eredményeket az akár a helyszínen, akár az ÉLŐ ONLINE közvetítés segítségével részt vevő közönséggel! Ez a rövid videó lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy felidézzék az emlékeket és újra átéljék a pillanatokat. Találkozzunk a XVII. Pécsi Pénzügyi Napokon 2025-ben!

  Tovább
 • március 13, 2024

  Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közgyűlés

  MEGHÍVÓ a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közgyűlésére (taggyűlésére) Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete Elnöksége közgyűlést (taggyűlést) hív össze

  Tovább
 • december 13, 2023

  Történelmi siker küszöbén?

  Kedves Tagtársak! Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy Varga Mihály Pénzügyminiszter Úr támogatja a Pénzügyi-számviteli Szakemberek Napjának felvetését.

  Tovább
 • november 10, 2023

  Pénzügyi-számviteli Szakemberek Napja

  Kedves Tagtársak! Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a tavaszi Nemzetközi Adókonferenciánkon tett felhívásunkra, – miszerint legyen egy pénzügyi-számviteli szakemberek  napja – valamennyi szakmai szervezet csatlakozott, és egy közös levelet írtunk a Pénzügyminiszter Úrnak a támogatását kérve. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke külön levélben is támogatta a javaslatunkat.

  Tovább