Hírek

A MOKLASZ híreit, eseményeinek beszámolóit itt tekintheti meg:

 • december 13, 2023

  Történelmi siker küszöbén?

  Kedves Tagtársak! Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy Varga Mihály Pénzügyminiszter Úr támogatja a Pénzügyi-számviteli Szakemberek Napjának felvetését.

  Tovább
 • november 10, 2023

  Pénzügyi-számviteli Szakemberek Napja

  Kedves Tagtársak! Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a tavaszi Nemzetközi Adókonferenciánkon tett felhívásunkra, – miszerint legyen egy pénzügyi-számviteli szakemberek  napja – valamennyi szakmai szervezet csatlakozott, és egy közös levelet írtunk a Pénzügyminiszter Úrnak a támogatását kérve. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke külön levélben is támogatta a javaslatunkat.

  Tovább
 • október 2, 2023

  XVII. SOPRONI PÉNZÜGYI NAPOK

  A Soproni Felsőoktatásért Alapítvány a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karral 2023. október 11–13. között rendezi meg „A mesterséges intelligencia szerepe a fenntartható gazdasági döntésekben” című, pénzügyi, adózási és számviteli szakmai és tudományos konferenciáját.

  Tovább
 • június 7, 2023

  Pénzügyi és számviteli szakmai találkozóról készült interjú

  15. alkalommal rendezte meg a Pécsi Pénzügyi Napokat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Penta Akadémia Alapítvány.

  Tovább
 • május 15, 2023

  Biciklitúra a Duna partján

  A meghirdetett kerékpártúrára összejött egy lelkes 5 fős csapat, volt közöttünk, kezdő és haladó, fiatal illetve tapasztalatokkal, múlttal már rendelkező egyaránt.

  Tovább
 • Nemzetkozi adokonferencia
  március 20, 2023

  XVII. Adózás Európában konferencia

  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ), a partner szakmai szervezetekkel közös szervezésben, a NAV támogatásával, immár tizenhetedik alkalommal szervezi a Pécsi Pénzügyi Napok keretében a pénzügyi-számviteli szakemberek legnagyobb országos találkozóját,

  Tovább