október 26, 2020 hétfő,7:00 DU.

Adózás Európában – XIV. Nemzetközi Adókonferencia

Kedves MOKLASZ-tag!

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ), a partner szakmai szervezetekkel közös szervezésben, immár tizennegyedik alkalommal szervezi meg az

Adózás Európában 2020
Áfa aktualitások és kihívások

című konferenciát. A rendkívül aktuális rendezvény célja, hogy megosszuk egymás közt tudásunkat, tapasztalatainkat az adók királynőjével, az áfával kapcsolatos kérdésekről, elemezzük az elmúlt időszak gyakorlati tapasztalatait és felkészüljünk a (közel) jövőbeni változásokra.

A rendező szervek nevében tisztelettel meghívlak Téged és kollégáidat az Egyesületünk legfontosabb rendezvényére a XIV. Nemzetközi Adókonferenciára.

75% kedvezmény az Egyesület tagjainak!

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének Elnöksége 2020. június 25-én tartott elnökségi határozatának értelmében a MOKLASZ 2020. évi tagdíjat befizetett tagjai számára a részvételi díj egy részét átvállalja, ennek eredményeképpen 75 % kedvezménnyel, azaz 24 650 Ft + áfa díjért jelentkezhetnek a kétnapos konferenciára 2020. szeptember 26-ig a MOKLASZ tagok az Adózás Európában – XIV. Nemzetközi Adókonferencia honlapján. Kérjük, válaszd a „MOKLASZ kedvezmény”-t a jelentkezési lapon.

A rendezvényről részleteket találsz az Adózás Európában – XIV. Nemzetközi Adókonferencia linken.

Jelentkezz most, ne maradj le!

A személyes találkozás reményében,
Üdvözlettel:

Dr. Herich György
elnök
Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete