Egyesületünk 2019. április 25-26-án (csütörtök-péntek) rendezi meg a hagyományos XIII. Pécsi Pénzügyi Napokat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Tisztelt MOKLASZ-Tag! Kedves Kolléga!

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a társ szakmai szervezetekkel
– a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Penta Akadémia Alapítvány, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Közgazdasági Társaság és a PENTA UNIÓ Zrt.- együtt
2019. április 25-26-án (csütörtök-péntek) rendezi meg a hagyományos
XIII. Pécsi Pénzügyi Napokat
a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, melyre szeretettel meghívlak.

A rendezvény tervezett programját a melléklet tartalmazza.

A XIII. Pécsi Pénzügyi Napok kiemelt célja, hogy a MOKLASZ tagok részére a gyorsan változó jogi környezetben „házhoz hozza” szaktudást, a legújabb információkat. Segítsen szakmai kapcsolatrendszert kiépíteni, erősíteni, kommunikációs- és érdekérvényesítési lehetőséget teremtve úgy, hogy még kreditpont-gyűjtési lehetőséget is biztosít. A résztvevők lehetőséget kapnak a legújabb kutatási területekre való betekintésre is.

A szakmai programon való részvétel, a fogadócsomag, az előadások közötti frissítő és kávé a MOKLASZ tagok számára díjmentes.

A szakmai munkát követően, csütörtök este a hagyományos Tettyei zenés-táncos „adófelejtő bálon” mutathatják be az okleveles adószakértők, hogy nem csak az adózásban profik.

A konferenciát követő, kihagyhatatlannak tűnő kísérőprogram keretében fakultatív csapatépítő találkozóra (családdal együtt is!) invitálunk. 2019. április 26-28. között stressz mentes kikapcsolódásra nyílik lehetőség a négy csillagos bikali Puchner Kastélyszállóban. A MOKLASZ-osok két éjszakát tölthetnek el a Puchner Birtok mesébe illő környezetében, ahol a Középkori Élménybirtok, a francia, marokkói és reneszánsz hangulatú wellness részlegek ötféle étkezési helyszínnel a pihenés és feltöltődés mellett számos programlehetőséget is biztosítanak az odaérkezőknek, mindezt hihetetlen „MOKLASZ kedvezményes” áron!

Részletekhez, jelentkezéshez kattints ide

Jelentkezésnél szíveskedj a megjegyzés rovatba feltüntetni a következőket: MOKLASZ, illetve a kísérőprogram (amelyen részt kívánsz venni) megnevezését és a résztvevők számát.

A rendező szervek nevében tisztelettel meghívlak Téged és partneredet a XIII. Pécsi Pénzügyi Napokra és a rendezvényt kísérő programokra.

A személyes találkozás reményében, üdvözlettel:
Dr. Herich György
Elnök
Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete